Author |
Topic |
nord
Posting Yak Master
126 Posts |
Posted - 2013-06-18 : 09:57:17
|
Hi,I need write querry(view) with 3 table one server and one table with another table,what I do not right?ThanksSELECT dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY1 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY2 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY4 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY3 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY5 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY6 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY8 ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.COMPANY ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.ITEM ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.ITEM_DESC ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.TOTAL_QTY ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY9 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY7 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF1 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF2 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF3 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF4 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF5 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF6 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF7 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF8 ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.ITEM_LIST_PRICE ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.ITEM_NET_PRICE ,dbo.FS_RECEIPT_HEADER._ID ,dbo.TS_ITEM._ID AS Expr1 ,dbo.shipment_detail.USER_DEF2FROM dbo.FS_RECEIPT_DETAIL INNER JOIN dbo.TS_ITEM ON dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.COMPANY = dbo.TS_ITEM.COMPANY INNER JOIN dbo.FS_RECEIPT_HEADER ON dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.COMPANY = dbo.FS_RECEIPT_HEADER.COMPANY INNER JOIN [WMSDB01].[ILS].dbo.[shipment_detail] on FS_RECEIPT_DETAIL.company=shipment_detail.company |
|
James K
Master Smack Fu Yak Hacker
3873 Posts |
Posted - 2013-06-18 : 10:09:22
|
quote: Originally posted by nord Hi,I need write querry(view) with 3 table one server and one table with another table,what I do not right?ThanksSELECT dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY1 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY2 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY4 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY3 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY5 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY6 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY8 ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.COMPANY ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.ITEM ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.ITEM_DESC ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.TOTAL_QTY ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY9 ,dbo.TS_ITEM.ITEM_CATEGORY7 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF1 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF2 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF3 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF4 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF5 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF6 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF7 ,dbo.TS_ITEM.USER_DEF8 ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.ITEM_LIST_PRICE ,dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.ITEM_NET_PRICE ,dbo.FS_RECEIPT_HEADER._ID ,dbo.TS_ITEM._ID AS Expr1 ,dbo.shipment_detail.USER_DEF2FROM dbo.FS_RECEIPT_DETAIL INNER JOIN dbo.TS_ITEM ON dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.COMPANY = dbo.TS_ITEM.COMPANY INNER JOIN dbo.FS_RECEIPT_HEADER ON dbo.FS_RECEIPT_DETAIL.COMPANY = dbo.FS_RECEIPT_HEADER.COMPANY INNER JOIN [WMSDB01].[ILS].dbo.[shipment_detail] on FS_RECEIPT_DETAIL.company=shipment_detail.company
Seems like a missing space; also either alias, or use fully qualified nameSELECT ti.ITEM_CATEGORY1,ti.ITEM_CATEGORY2,ti.ITEM_CATEGORY4,ti.ITEM_CATEGORY3,ti.ITEM_CATEGORY5,ti.ITEM_CATEGORY6,ti.ITEM_CATEGORY8,fd.COMPANY,fd.ITEM,fd.ITEM_DESC,fd.TOTAL_QTY,ti.ITEM_CATEGORY9,ti.ITEM_CATEGORY7,ti.USER_DEF1,ti.USER_DEF2,ti.USER_DEF3,ti.USER_DEF4,ti.USER_DEF5,ti.USER_DEF6,ti.USER_DEF7,ti.USER_DEF8,fd.ITEM_LIST_PRICE,fd.ITEM_NET_PRICE,fh._ID,ti._ID AS Expr1,sd.USER_DEF2FROM dbo.FS_RECEIPT_DETAIL fdINNER JOIN dbo.TS_ITEM ti ON fd.COMPANY = ti.COMPANY INNER JOIN dbo.FS_RECEIPT_HEADER fh ON fd.COMPANY = fh.COMPANYINNER JOIN [WMSDB01].[ILS].dbo.[shipment_detail] sd on fd.company=sd.company |
|
|
visakh16
Very Important crosS Applying yaK Herder
52326 Posts |
Posted - 2013-06-18 : 10:11:33
|
learn to use short aliasesSELECT ti.ITEM_CATEGORY1,ti.ITEM_CATEGORY2,ti.ITEM_CATEGORY4,ti.ITEM_CATEGORY3,ti.ITEM_CATEGORY5,ti.ITEM_CATEGORY6,ti.ITEM_CATEGORY8,frd.COMPANY,frd.ITEM,frd.ITEM_DESC,frd.TOTAL_QTY,ti.ITEM_CATEGORY9,ti.ITEM_CATEGORY7,ti.USER_DEF1,ti.USER_DEF2,ti.USER_DEF3,ti.USER_DEF4,ti.USER_DEF5,ti.USER_DEF6,ti.USER_DEF7,ti.USER_DEF8,frd.ITEM_LIST_PRICE,frd.ITEM_NET_PRICE,frh._ID,ti._ID AS Expr1,sd.USER_DEF2FROM dbo.FS_RECEIPT_DETAIL frdINNER JOIN dbo.TS_ITEM ti ON frd.COMPANY = ti.COMPANY INNER JOIN dbo.FS_RECEIPT_HEADER frh ON frd.COMPANY = frh.COMPANYINNER JOIN [WMSDB01].[ILS].dbo.[shipment_detail] sd on frd.company=sd.company ------------------------------------------------------------------------------------------------------SQL Server MVPhttp://visakhm.blogspot.com/https://www.facebook.com/VmBlogs |
|
|
nord
Posting Yak Master
126 Posts |
Posted - 2013-06-18 : 10:21:49
|
thanks |
|
|
visakh16
Very Important crosS Applying yaK Herder
52326 Posts |
Posted - 2013-06-18 : 14:16:55
|
wc------------------------------------------------------------------------------------------------------SQL Server MVPhttp://visakhm.blogspot.com/https://www.facebook.com/VmBlogs |
|
|
|
|
|